Skal jeg slå av varmepumpen når jeg ikke er hjemme?

Nei, du trenger ikke slå av varmepumpen når du ikke er hjemme. Senk heller temperaturen.

Det er ingen grunn til å slå av varmepumpen når du ikke er hjemme. En Toshiba luft-luft varmepumpe er godt egnet til å holde grunnvarmen i boligen. Er du borte i lengre perioder kan du justere ned temperaturen.

Flere av våre varmepumper har også tidsstyring slik at du kan heve eller senke temperaturen etter ønskede intervaller, for eksempel på natten eller på dagtid når du er på jobb. Og med unntak av Toshiba Seiya AC, har alle våre modeller funksjonen “Vedlikeholdsvarme” for vedlikeholdstemperatur i perioder du er lengre borte. Denne funksjonen er spesielt lur dersom du har varmepumpe på hytta.

Vær oppmerksom på at dersom varmepumpen står i “Auto” vil den kunne sette i gang nedkjøling når du for eksempel fyrer i peisen. Det kan også skje på de tidene av året når det er kaldt om natten og solen varmer om dagen. Derfor kan det være lurt å la varmepumpen stå på “Oppvarming” (sol) når det er kaldt ute, og velge “Kjøling” (iskrystall) når du ønsker å kjøle ned boligen på for eksempel varme sommerdager.

Send oss en melding hvis du ikke fant svar på dine Spørsmål

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes