Toshiba Multisplitt

Toshiba Gulvmodell Multisplitt

Svært energieffektiv varmepumpe som dekker store energibehov. Energiklasse A+ og årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,36. Multisplitt-løsningen med Gulvmodellen sikrer en optimal fordeling av varmen.

Perfekt for flere etasjer

Suveren varmefordeler

Multisplitt-systemet er designet spesielt for deg med større energibehov. Med to innedeler får du en jevnere fordeling av varmen, og det sikrer ønsket temperatur også over flere plan. Luft-luft-varmepumpens utedel kan kombineres med flere ulike innedeler, og avansert effektregulering sørger for jevn temperatur gjennom hele fyringssesongen.

Minimerer energiforbruket

Svært energieffektiv

Med Gulvmodell-innedeler i et multisplitt-system, dekker du store energibehov samtidig som du sparer strøm sammenliknet med vanlig elektrisk oppvarming. Slik kan du minimere ditt energiforbruk og få en jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen, og over flere plan. Innedelene styres individuelt, både ved oppvarming og ved kjøling.

Enkel å installere

Praktisk multisystem

Denne luft-luft varmepumpen har innedeler som skal plasseres på gulv eller lavt på veggen. Gulvmodellen passer spesielt godt i boliger med begrenset plass på veggene og der det er lavt under taket. I tillegg kan du velge om den varme eller kjølige luften skal komme gjennom topp- eller bunnspjeldet – noe som er helt ypperlig der det er gulvkaldt. Og når det blir ordentlig varmt, kan gulvene kjøles ned.

Fabrikktestet helt ned til -20 °C

Aircondition med høy ytelse

Den optimale varmefordelingen fra Toshibas multisystem drives av den kraftige kompressoren, som sørger for varme selv i bitende kaldt klima. Multisplitt er fabrikktestet helt ned til -20 °C, og når gradestokken viser -15 °C, avgir den 2950 W. Varmepumpen vil likevel levere varme også ved enda lavere temperaturer. Maksimal kjøleeffekt er hele 6200 W.

Alle våre modeller kan leveres med multisplitt. Dette innebærer at du en utedel som er montert med to uttak. Altså en splitt som fordeler energi til to separate innedeler. Disse kan plasseres i separate rom og fungerer således helt adskilt fra hveandre. Spesielt egnet for store eneboliger, bedrifter og offentlige bygg.

Pris på Forespørsel

Eksklusive Montering

Pris på montering kr. 6 000,- inkl. mva

Vi tilbyr delbetaling via: Resurs Bank

Klima-energi-Resurs_bank-logo

Finn informasjon på nettsiden

Bestill gratis befaring

Avtal tidspunkt for befaring

Få et uforpliktende tilbud

Nyt din nye varmepumpe

Bestill din varmepumpe Nå

Dette er en henvendelse om et tilbud. Altså ikke et juridisk bindende kjøp.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 4
Henvendelsen gjelder følgende:
Diverse:

Ikke helt klar ennå?

Ring oss på 412 96 000 eller send oss en kort melding via skjemaet under

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Klima-Energi AS holder til på Løten i fylket Innlandet

Vårt fagområde strekker seg fra Gjøvik i vest og helt opp til svenskegrensen i øst. Vi er alltid tilgjengelig – Enten via vårt kontaktskjema her på nettsiden, via a post eller på telefonen  – 24/7. Hvis vi er opptatt og ikke tar telefonen garanterer vi for at vi vil ringe tilbake ved absolutt første anledning.

Våre Partnere