OM OSS

20 ÅRS ERFARING MED MONTERING, DRIFT OG SERVICE AV VARMEPUMPER

Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid. Vårt hovedfokus ligger i valg, installasjon og service av varmepumper for privatkunder. 

Alle våre montører er utstyrt med komplette servicebiler og moderne utstyr, samt alt av spesialverktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet. Vi har som mål å alltid være oppdatert når det kommer til forskrifter og kursing, så våre montører gjennomfører årlig alt av nødvendige kurs og lisenser. Ved ferdigstilling av arbeid mottar du en sluttkontroll og samsvarserklæring. Dette for å kvalitetssikre at installasjonen er i henhold til lover og forskrifter.

Målsettingen for vår virksomhet er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, godt fulgt opp med råd og tips. At vi har en lojal og stabil kundekrets, tar vi som et tegn på at vi leverer godt håndverk.

Om Oss

Om vår Organisasjon

Våre Medarbeidere

Leiv Larsen

Eier & Daglig Leder

Leiv Larsen er daglig leder og eier av Klima-Energi AS. Arbeidsoppgavene handler både om montasje, salg, markedsføring, samt administrasjon. 

Pål Jørgen Nielsen

Montasje og Service

Pål Jørgen Nielsen arbeider som selvstendig montør og servicemann hos oss. Han innehar all faglig kompetanse som er nødvendig. 

Våre Partnere

Klima-Energi AS holder til på Løten i fylket Innlandet

Vårt fagområde strekker seg fra Gjøvik i vest og helt opp til svenskegrensen i øst. Vi er alltid tilgjengelig – Enten via vårt kontaktskjema her på nettsiden, via a post eller på telefonen  – 24/7. Hvis vi er opptatt og ikke tar telefonen garanterer vi for at vi vil ringe tilbake ved absolutt første anledning.