Kan en billig varmepumpe være god nok?

Ulike varmepumper dekker forskjellige behov for ulike typer boliger. En forhandler vil hjelpe deg å velge riktig varmepumpe tilpasset ditt hjem.

Billig varmepumpe passer for mindre boliger, og godt isolerte hus

En billig varmepumpe har ofte lavere avgitt varmeeffekt enn de dyrere modellene. Ofte kan rimelige varmepumper egne seg i mindre boliger med lite varmebehov. En billig varmepumpe vil også kunne dekke varmebehovet i hus med svært god isolering.

Selv om en dyrere varmepumpe vil gi høyere energibesparelse, bør du vurdere om den økte strømbesparelsen til en toppmodell veier opp for prisdifferansen.

I tillegg bør du tenke gjennom hvilke tilleggsfunksjoner du ønsker, siden varmepumper i det høyere prissegmentet gjerne har flere funksjoner som for eksempel avansert luftrensing.

Basert på kompetanse og lang erfaring, vil våre autoriserte forhandlere gi gode råd om hvilken varmepumpe som passer best for din bolig. Bestill en gratis og uforpliktende befaring.

Budsjettmodellen Toshiba Seiya Nordic

Høy energibesparelse og lav pris gjør Toshiba Seiya Nordic til et godt valg for den prisbevisste. Varmepumpen har en elegant design, er svært stillegående og kan leveres med en ekstra fjernkontroll som gir tilgang til flere nyttige funksjoner.

Seiya Nordic leveres i to effektstørrelser hvorav den minste har energiklasse A++ og en SCOP opp til 4,6. Det betyr at du får en svært effektiv varmepumpe til en rimelig pris. Seiya kan, som alle andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition.

Våre rimeligste varmepumper

Toshiba Seiya Nordic
BUDSJETTMODELLENToshiba Seiya Nordic

Toshiba Seiya Nordic er en stillegående varmepumpe til lav pris og energiklasse A++.

Toshiba Seiya Nordic 35
BUDSJETTMODELLEN

Toshiba Seiya Nordic 35

Budsjettmodellen Toshiba Seiya Nordic kommer i to effektstørrelser, hvorav 35 er den kraftigste.

Toshiba Seiya AC
AIRCONDITION

Toshiba Seiya AC

Toshiba Seiya AC er en stillegående aircondition-modell. Perfekt for deg som vil ha effektiv kjøling til lav pris.

Send oss en melding hvis du ikke fant svar på dine Spørsmål

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes