Informasjonskapsler

Her finner du alt om informasjonskapsler på denne nettsiden.

Når du besøker en nettside, kan den lagre eller hente informasjon på din nettleser, for det meste i form av informasjonskapsler (cookies). Denne informasjonen kan være om deg, dine preferanser eller din enhet, og brukes for det meste til å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det gjør. Vanligvis identifiserer ikke denne informasjonen deg direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. 

Ved bruk av toshibavarmepumper.no gir du samtykke til bruk av informasjonskapsler. Du kan avvise eller trekke tilbake din aksept for bruk av informasjonskapsler på ved å endre innstillingene i nettleseren.

Det å blokkere noen typer informasjonskapsler vil imidlertid kunne påvirke din opplevelse av nettstedet og tjenestene vi er i stand til å tilby.

Under kan du lese om hvilke informasjonskapsler som brukes på toshibavarmepumper.no.

Nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i våre systemer. De er vanligvis bare satt som svar på handlinger gjort av deg som utgjør en anmodning om tjenester, som for eksempel å sette dine personverninnstillinger, logge inn eller fylle ut skjemaer. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men enkelte deler av nettstedet vil da ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ikke noen personlig identifiserbar informasjon.

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

ARRAffinity

Lagrer hvilken server bruker ble sendt til og sørger for at bruker blir sendt til samme server for hver spørring.

Microsoft Azure

ASP.NET_SessionId

Brukes for at publiseringsløsningen (EpiServer) skal fungere.

Episerver


Ytelseskapsler

Disse informasjonskapslene tillater oss å telle besøk og se trafikk kilder, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss til å vite hvilke sider som er mest og minst populære, og se hvordan besøkende flytter seg rundt på nettstedet. All informasjon disse informasjonskapslene samler inn er aggregert og derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vet vi ikke når du har besøkt nettstedet vårt, og er ikke i stand til å overvåke nettstedets ytelse.

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

__utmv

Brukes til å overvåke trafikk på våre nettsider og sporing av hvilken type kategori av besøkende du er.

Google

__utmt

Brukes for å begrense hastigheten på forespørsler til serveren.

Google

__utmb

 

Registrerer når en nettside lukkes og benyttes i samband med _utmc for å beregne hvor lenge brukere besøker våre nettsider

Google

__utma

 

Gir oss anledning til å få rede på både antall besøkende til våre nettsider og besøkets hyppighet

Google

__utmz

 

Angir hvordan besøkende oppdager vårt nettsted, som for eksempel, via søkemotor, lenke fra eksternt nettsted eller via direkte inntastet webadresse. Viser også rekkefølgen av besøkte nettsider

Google

__utmc

 

Registrerer når en side lukkes og brukes sammen med __utmb for å beregne hvor lenge brukere besøker våre nettsider.

Google

JSESSIONID

Dette er en informasjonskapsel som settes av webserveren vår for korrekt utveksling av informasjon mellom serveren og nettleseren din

New Relic

optimizelyEndUserId

Inneholder sluttbrukerens unike identifikator. Den er en kombinasjon av et tidsstempel og et tilfeldig nummer.

Optimizely

optimizelyPendingLogEvents

Brukes til administrasjon av spesifikke saker i A/B- og målrettingseksperimenter.

Optimizely

optimizelyBuckets

Lagrer informasjon om variasjoner på sidene en besøkende har sett på. Dette sørger for at brukeren konsekvent ser samme variasjon over flere økter.

Optimizely

 optimizelySegments

Lagrer informasjon om brukerens målgruppe- og dimensjonsinformasjon (f.eks. nettleser, kampanje, mobil, kildetype, tilpassede dimensjoner)

Optimizely

AWSELB

Brukes av Amazon Web Services for å alltid peke brukeren til samme server

Optimizely

 

Funksjonalitetskapsler

Disse informasjonskapslene gjør nettstedet i stand til å levere økt funksjonalitet og personlig tilpasning. De kan settes av oss eller tredjeparter som leverer tjenester vi har lagt til våre sider. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende noen eller alle disse tjenestene ikke fungerer skikkelig.

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

__utma

 

Gir oss anledning til å få rede på både antall besøkende til våre nettsider og besøkets hyppighet

Google

GAPS

Denne informasjonskapslen lar Google samle informasjon for videoer der YouTube er vert.

Goolge

LSID

En global informasjonskapsel for brukerpålogging som brukes av Google single signon-system. LSID-informasjonskapselen er begrenset til www.google.com/accounts.

Google

intercom-id-vby1hg9c

Brukes i forbindelse med chat på siden.

Intercom


Reklamekapsler

Disse informasjonskapslene kan settes på vår side av våre annonsepartnere. De kan brukes av disse selskapene til å bygge en profil av dine interesser og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De lagrer ikke direkte personlig informasjon, men er basert på at din nettleser og Internett-enhet er unikt identifisert. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du oppleve mindre målrettet annonsering.

facebook.com 

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

datr

Brukt av Facebook i forbindelse med vår annonsering på Facebook. Den hjelper Facebook med å identifisere suspekt login-aktivitet knyttet til facebook-kontoer.

Facebook

fr

Brukt av Facebook i forbindelse med vår annonsering på Facebook. Den hjelper med å personalisere og forbedre annonseringen.

Facebook

_fbp

Brukes av Facebook for å levere et sett med annonseringsprodukter slik som budgivning i sanntid fra tredjepartsannonsører.

Facebook

 

youtube.com

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

PREF

Inneholder brukerens innstillinger når man ser video på Youtube.

Google

VISITOR_INFO1_LIVE

En kapsel som YouTube setter, og som måler båndbredden for å avgjøre om du får det nye spillergrensesnittet eller det gamle.

Google

YSC

Denne informasjonskapselen blir satt av YouTube videotjeneste på sider med innebygd YouTube-video.

Google

GPS

En unik identifikator gitt til hver mobile enhet som tillater måling basert på GPS-plassering.

Google

 

google.com

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

SAPISID

En av mange informasjonskapsler Google bruker til å samle brukerinformasjon, som igjen blir brukt til brukertilpasset annonsering.

Google 

SID, HSID

Disse Google-informasjonskapslene blir brukt for sikkerhet og inneholder digitale signaturer og kryptert data knyttet til din Google-konto-ID, og siste påloggingstidspunkt.

Google

NID

De fleste Google-brukere har en informasjonskapsel for preferanser (kalt «NID») i nettleserne sine. En nettleser sender denne informasjonskapselen med forespørsler til Googles nettsteder. NID-informasjonskapselen inneholder en unik ID som Google bruker til å huske preferansene dine og andre opplysninger, for eksempel foretrukket språk (f.eks. norsk), hvor mange søkeresultater du ønsker å se per side (f.eks. 10 eller 20), samt hvorvidt du ønsker å ha Google-filteret Sikkert Søk påslått.

Google

APISID

Brukes av Google og Youtube der man bruker Google Maps.

Google

SSID

Brukes av Google til å lagre brukerinnstillinger

Google

 

doubleclick.net

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

id

doubleclick.net bruker informasjonskapsler til å måle effekten av annonser og presentere mer relevante annonser. Doubleclick.net registrerer ingen personlige opplysninger på nettstedet og data er anonymisert.

Google

 

 

Bing.com

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

MUID, MUIDB

Brukes av Bing til å bestemme hvilke annonser som skal vises som kan være relevante for sluttbrukeren som leser nettstedet.

Microsoft

 

mathtag.com

Informasjonskapsel

Beskrivelse

Leverandør

mt_mop, uuidc, mt_misc, uuid

Samler brukerinformasjon som blir brukt til målrettet annonsering.

MediaMath

Send oss en melding hvis du ikke fant svar på dine Spørsmål

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes