Kan jeg fyre med ved selv om vi har varmepumpe?

Vedfyring og Toshiba luft-luft-varmepumpe er faktisk en god kombinasjon.

Unik peisfunksjon

De fleste av våre nyere Toshiba-modeller har en unik funksjon tilpasset det norske markedet kalt “Peisfunksjon”. Denne aktiveres via fjernkontrollen. Med denne funksjonen blåser innedelen i bestemte hastigheter og mønster for å spre varme fra andre varmekilder som peis og ovn. Viften i varmepumpen fordeler varmen fra vedfyringen enda bedre slik at du får jevn og behagelig temperatur i boligen. Når ønsket varme er oppnådd, fortsetter viften for å distribuere varmen på en optimal måte.

Peisfunksjon finnes på disse modellene:

Unngå å bruke “auto” samtidig

For andre modeller må du passe på at varmepumpen ikke står i “auto” når du fyrer med ved. Da risikerer du at varmepumpen begynner å kjøle når det blir varmere enn temperaturen du har stilt inn varmepumpen på.

Lurt med tilleggsvarme

Mange synes det er koselig å fyre med ved, og selv for deg som har varmepumpe kan det også være fornuftig med en ekstra varmekilde. Toshibas luft-luft varmepumper fungerer svært bra og avgir mye varme – også når det er kaldt. Det lønner seg dog å ikke velge modell kun basert på å dekke behovet når det er kaldest, fordi det som regel bare er noen få dager i året. Fordelene er større ved å velge en pumpe som passer ditt og boligens totale behov gjennom året.

Kontakt din lokale Toshiba-forhandler for en gratis befaring.

Lurer du på om du skal skaffe deg en Toshiba varmepumpe?

Du kommer ikke til å angre! Fyll ut skjema under, så vil en forhandler ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale og gratis befaring.

Send oss en melding hvis du ikke fant svar på dine Spørsmål

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes